Glasproducten

Een ruit gebroken? Geen nood. Nieuwe kozijnen plaatsen? Of wilt u uw woning, winkelpand of kantoorpand beveiligen met inbraakwerend glas? In al deze gevallen kunt u goed terecht bij Sterglas. Wij zijn u graag van dienst.

Sterglas levert allerlei soorten glas en kan dit ook voor u zetten. Denk aan enkelglas, isolatie- oftewel dubbel glas en gelaagd glas. Glasschade kunnen wij doorgaans nog op dezelfde dag voor u herstellen. Neem contact met ons op en meld aan ons wat voor schade u precies heeft. Vergeet niet de afmetingen door te geven en om wat voor soort glas het gaat. U hoort dan meteen van ons wat de kosten zijn en wanneer ons erkend glaszetter langs kan komen. De kwitantie die u van ons ontvangt, kunt u eventueel gebruiken voor uw glasverzekering om zo de kosten weer vergoed te krijgen.

Dubbel glas

Als u zelf een echte doe-het-zelver bent, begrijpen wij dat u wellicht zelf het glas wilt zetten. Maar wat als het om dubbel glas gaat? Dan is de kans dat er een dubbel glas lek ontstaat groot. Als er eenmaal vocht aan de binnenkant van dubbele beglazing zit, kan dit daarna niet meer verwijderd worden. Het dubbel glas moet dan vervangen worden en dan bent u nog verder van huis. Wij raden alle klussers dan ook aan om dubbel glas door een van onze bekwame glaszetters te laten zetten. Door onze ervaren vakmensen komt u later niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Glasproducten nodig? Vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan