Glaszetter Den Haag

U heeft een glaszetter Den Haag nodig en bent op zoek naar een geschikt bedrijf. Voor het plaatsen van glas heeft u een gekwalificeerd glaszetter nodig. Sterglas is dan een goede keuze: een glaszetter Den Haag met een breed aanbod van diensten en bekwame professionele glaszetters.
Voor alle soorten glas kunt u terecht bij Sterglas. Deze glaszetter Den Haag levert en repareert ook gelaagd glas, dubbel glas (isolatieglas), hardglas en meer.

Glaszetter Den Haag en glas snijden

Bij glas zetten hoor ook glas snijden. Een glaszetter Den Haag zal het glas eerst snijden in de werkplaats. Elke glasplaat wordt op maat gesneden. Sterglas snijdt glas in elke maat en ook in speciale vormen. Daarnaast moet glas soms ook worden geslepen, geboord of gezandstraald.
Een glaszetter Den Haag die al deze diensten aanbiedt is Sterglas. Reparaties worden in de regio Haaglanden bijna altijd binnen 24 uur uitgevoerd.

Glaszetter Den Haag voor reparaties

Een ongeluk met glas zit in een klein hoekje. Een spelend kind dat een bal door uw raam schopt of een deur die door de wind nét iets te hard dichtslaat. Glasschade is vervelend omdat het voor gevaren zorgt. Aan glas kunt u zich gemakkelijk snijden, zeker na een breuk ontstaan uiterst scherpe randen. Als uw voordeur stuk is dan kan dit inbrekers aantrekken. Glasschade moet dan ook snel worden gerepareerd. Een glaszetter Den Haag die doorgaans binnen 24 uur uw glasschade kan repareren is Sterglas. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Als wij de telefoon niet kunnen opnemen dan kunt u uw bestelling inspreken waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Spreek de afmetingen van uw deur of kozijn in en geef door welk materiaal glas u nodig heeft.

Wij repareren uw glasschade bijna altijd binnen 24 uur!

Glaszetter Den Haag voor isolatieglas en veiligheidsglas

Sterglas levert en repareert naast het basis glas ook bijzondere glassoorten. Denk aan inbraak werend glas, dubbel glas (ook wel isolatieglas) en veiligheidsglas. We leveren en repareren ook gezandstraald glas en gekleurd glas. De meeste soorten glas hebben wij op voorraad zodat u op uw gemak uw keuze kunt maken voor het soort glas en de kleur. Wij leveren ook bijzondere deuren zoals pendeldeuren: dit zijn deuren die naar twee kanten open gaan.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

Glas nodig? Vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan