Isolatieglas Den Haag

Veel oudere huizen zijn tochtig en dat merkt u aan uw energienota. Wind heeft vrij spel en in de winter blijft u stoken om uw huis te verwarmen. Door het aanbrengen van isolatieglas kunt u flink besparen. De uitgave die u aan isolatieglas wilt doen is daarom snel terugverdiend.
Voor isolatieglas Den Haag gaat u naar Sterglas, dé specialist in de regio Haaglanden voor alles wat met glas en glas zetten te maken heeft. Ons dienstenpakket omvat het leveren van glas voor alle soorten deuren en ramen. Tevens verrichten wij glasreparaties en reparatie aan kozijnen.

Voordelen Sterglas

Veel huizen die iets ouder zijn hebben enkel glas. Dit merkt u aan uw energienota en dan met name natuurlijk tijdens de wintermaanden. U stookt de hele dag door maar de warmte wordt niet goed vastgehouden in uw huis. U stookt eigenlijk voor de buitenlucht. Met isolatieglas kunt u heel veel besparen op uw energiekosten en daarnaast genieten van een aangenamer klimaat in uw huis.
Isolatieglas is eigenlijk niets anders dan dubbel glas. Als u op zoek bent naar dan vindt u meerdere aanbieders op internet. Sterglas is gespecialiseerd in alle soorten glas, dus ook in dubbel glas. Wij leveren en plaatsen uw glas vakkundig. Wij werken alleen met gekwalificeerde glaszetters. Natuurlijk hoort een goed advies over het voor u meest geschikte isolatieglas ook bij onze service.

Reparatie isolatieglas Den Haag

Het zetten van isolatieglas is vakwerk voor specialisten. De kans op een lek in uw dubbel glas is groot als u besluit het werk zelf uit te voeren. Door een lek in isolatieglas kan vocht tussen de dubbele beglazing komen en dat kan niet meer worden verwijderd. U doet er dus verstandig aan voor aanschaf van goede isolatieglas een vakman in te schakelen. Sterglas beschikt over uiterst bekwame en gekwalificeerde glaszetters voor uw isolatieglas.
Mocht u schade aan uw al aangebrachte isolatieglas hebben, dan staan wij voor u klaar om deze te repareren. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en repareren glasschade in de regio Haaglanden doorgaans binnen 24 uur.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

isolatieglas-den-haag

Glas nodig? Vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan