Isolatieglas

Voor isolatieglas bent u ook aan het juiste adres bij Sterglas. Heeft u een oud huis of is uw huis ook slechts voorzien van enkel glas? Dan komt de volgende situatie vast wel bekend voor: altijd maar die verwarming hoger zetten en dan nog de kou voelen in de barre wintermaanden. Veel van wat er gestookt wordt, gaat alsnog verloren. En dat ziet u gegarandeerd weer terug op de energierekening. Verspil voortaan geen warmte meer en breng die glimlach terug op uw gezicht bij het zien van de volgende rekening: laat isolatieglas installeren! Een slimme oplossing. Door uw woning goed en gedegen te laten isoleren bespaart u dus een hoop geld, maar zorgt u ook voor een aangename verbetering van het binnenklimaat.

Wij leveren en plaatsen isolatieglas

Met isolatieglas, ook wel dubbel glas genoemd, hoeft u voortaan de verwarming niet altijd weer een extra tandje hoger te zetten om het echt warm en comfortabel in huis te krijgen. Isolatieglas werkt namelijk warmte-isolerend, dus met dubbel glas in huis hoeft er uiteindelijk minder gestookt te worden. Creƫer meer comfort in huis en bespaar kosten met isolatieglas van Sterglas. Als er minder gestookt wordt, is dat ook nog eens meer milieuvriendelijk. U bent dan ook nog eens goed bezig voor de natuur. Tel op uw voordelen! De kosten van het plaatsen van isolatieglas haalt u er uiteindelijk vanzelf weer uit.

De medewerkers van Sterglas plaatsen isolatieglas op vakkundige wijze voor u in huis. Er bestaan verschillende soorten isolatieglas, vanzelfsprekend adviseren onze professionals u over de beste keuze die past bij uw woonsituatie. Onze kracht is dat wij betrokken zijn, meedenken met de klant en daarnaast met kwalitatieve materialen werken.

Benieuwd naar ons werk en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Isolatieglas nodig? Vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan