Kozijnherstel

Sterglas heeft ruime ervaring in het herstellen en repareren van ramen en kozijnen, deuren en schuifpuien en schuiframen. Wij bieden antwoord op ieder glasvraagstuk.

Kozijn en glas

Je hebt kunststof, houten en aluminium kozen en allemaal hebben ze een ding gemeen: kozijnen zijn altijd voorzien van glas. Nadat de kozijnen in elkaar zijn gezet, is het de beurt aan de glaszetter om een ruit of glas te plaatsen in de kozijnen of ramen. De vakmannen van Sterglas snijden glas en ruiten op maat en voorzien ook kantoorpanden, winkels en zelfs broeikassen van glas gezet met kit. U heeft de keuze uit vele soorten (dubbel) glas met hoge isolatiewaarden of zelfs uit veiligheidsglas

Misschien heeft u een scheur in het kozijn, last van houtrot of wilt u een ruit laten vervangen. Sterglas is de specialist als het aankomt op het vervangen van glas en aangetaste kozijnen weer als nieuw maken. Het vervangen van glas hoeft niet altijd reden te zijn om de gehele kozijnen te vervangen. Dat kan bijna in alle gevallen in het bestaande kozijn. Met ruime ervaring worden reparaties moeiteloos door Sterglas uitgevoerd, kozijnen en glas worden vakkundig gesneden en gezet en na alle werkzaamheden zult u zelf zien dat niet alleen wij, maar ook u trots zullen zijn op het eindresultaat!

Kwaliteit en transparantie

Sterglas biedt kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Een ander kernwoord dat wij zeker niet uit het oog verliezen is transparantie. Wij hanteren een heldere communicatie in kosten en planning en zorgen dat afspraken die u met ons maakt, ook echt worden nagekomen.

Kozijnherstel nodig? Vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan